RECENSIES

-

Wie bent u?
Wat is de titel van je recensie?
Overgebleven karakters: 200
Captcha

Lees hier onze Privacyverklaring.

 

Gemiddelde score: 4.96 (47 beoordelingen)
5
45
4
2
3
0
2
0
1
0

Filter
1 - 5
Beoordeling voor Marieke
5/5
0
Migraine & overgangsklachten

Na vele bezoeken in het reguliere circuit uiteindelijk op advies van collega’s toch naar Marieke gegaan. Zij gaf mij adviezen m.b.t. voeding & vitaminesupplementen. In het begin wennen door gee

Beoordeling voor Marieke
5/5
0
Eindelijk!

Jarenlang tobben met (voor de huisarts) vage klachten. Met de behandelingen bij Marieke is er veel duidelijk geworden en weet ik eindelijk waar ik aan moet werken. Erg dankbaar daarvoor.

Beoordeling voor Marieke
5/5
0
Covid-19

Na positieve test op Covid-19 bleef ik erg vermoeid, had weinig energie, last van longen, maag en darmen, moeite met concentreren, etc. Met fysio, voedingsadvies en jouw behandeling knapte ik op.

Beoordeling voor Marieke
5/5
0
Duizeligheid en oorsuizen

Van de een op de andere dag kreeg ik last van oorsuizen in combinatie met enorme duizeligheid.
Op de dagen dat ik hier last van had, was ik niet in staat om normaal te functioneren. Deze aanvallen du

Beoordeling voor Marieke
5/5
0
Behandeling peuter | luchtwegproblemen, oorontstekingen en slecht slapen

Mijn zoon van 2 had luchtwegproblemen, oorontstekingen en een slechte slaper. Buisjes hielpen niet voldoende. Na de eerste behandeling sliep hij door! Daarna steeds fitter en nu geheel klachtenvrij.

Beoordeling voor Marieke
5/5
0
Klachten vrij

Door de ziekte colitis ulserosa veel last van me darmen, heel onrustig en altijd ontsteking. Na 4 behandeling is alles stabiel en geen last meer en ook geen ontsteking meer. Echt een aanrader!

Beoordeling voor Marieke
5/5
-1
Veel fitter

Dankzij de behandelingen voel ik me veel fitter en mijn spijsvertering gaat veel beter. Ook loop ik weer hard,terwijl ik de moed al had opgegeven. Bedankt Marieke

Beoordeling voor Marieke
5/5
0
Ontstekingen

Ik heb jaren lopen tobbe met bijholteonstekingen. Twee keer per jaar antibiotica. Nu na een aantal behandelingen al meer dan een jaar geen ontstekingen meer. Marieke bedankt!

Beoordeling voor Marieke
5/5
0
Pfeiffer & overgevoeligheid

Mede dankzij de bio resonantie bij Marieke ben ik snel van de Pfeiffer genezen. Tevens kwam zij er achter dat ik melkallergie heb en gevoelig ben voor straling. Nu weer topfit en gezond! Dank Marieke!