CONSULT

-

Aan de hand van de uitslag van het 1e consult, bespreek ik aansluitend met de cliënt wat de mogelijkheden zijn qua behandeling, wat u zelf kunt doen om klachten te verminderen (bv aanpassen van voeding) en plannen we een vervolgafspraak. U bent natuurlijk ook vrij om er eerst thuis over na te denken of dit is wat u wilt.

Gemiddeld gesproken betreft het vaak 5 behandelingen.
Hoe langer een klacht aanwezig is geweest, hoe meer behandelingen er nodig zijn.
Bioresonantie zou er voor kunnen zorgen dat de kosten in de gezondheidszorg enorm teruggebracht kunnen worden.  Door op zoek te gaan naar de oorzaak achter de klachten, los je veel problemen op zonder medicatie. Dit in combinatie met goede voedingsadviezen en adviezen t.a.v. vitamines en supplementen, draagt bij aan een gezond leven.
We betalen steeds meer zorgtoeslag per maand, maar toch blijven er redenen voor verschillende zorgverzekeraars om Alternatieve Zorg niet te vergoeden. Aangezien ik hier niet in mee wil gaan is het voor mij een bewuste keuze geweest, mij
niet aan te melden bij de zorgverzekeraars. Omdat u de zorg dus niet vergoed krijgt, wil ik u graag tegemoet komen en zijn mijn tarieven lager dan bij andere bioresonantie-therapeuten.

Ik ben zowel medisch als psychiatrisch op HBO-nivo geschoold en heb 30 jaar werkervaring in het ziekenhuis en in de GGZ.

Verder volg ik met regelmaat cursussen om “up to date” te blijven en houd ik ervan mijzelf te blijven ontwikkelen

Betalen kan bij ons met pin of contant

TARIEVEN

OMSCHRIJVINGPRIJS
Eerste consult: Uitgebreid testen en behandeling (90 min)€ 140,00
Vervolgconsulten (60 min)€ 85,00

* Een afspraak annuleren kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Anders zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.