CONSULT

-

Aan de hand van de uitslag van het 1e consult, bespreek ik aansluitend met de cliënt wat de mogelijkheden zijn qua behandeling, wat u zelf kunt doen om klachten te verminderen (bv aanpassen van voeding) en plannen we een vervolgafspraak. U bent natuurlijk ook vrij om er eerst thuis over na te denken of dit is wat u wilt.

Gemiddeld gesproken betreft het vaak 5 behandelingen.
Hoe langer een klacht aanwezig is geweest, hoe meer behandeling er nodig zijn.
Bij bijvoorbeeld kinderen kunnen 3 behandelingen al voldoende zijn, terwijl er bij jarenlange klachten er misschien 6 of 7 nodig zijn.

De gezondheidszorg kost ontzettend veel geld, zelfs ziekenhuizen gaan tegenwoordig failliet.
Bioresonantie zou er voor kunnen zorgen, dat de kosten enorm teruggebracht kunnen worden.
Als bioresonantie-therapeut ga je op zoek naar de oorzaak van klachten, los je veel problemen op  zonder medicatie ( ten nadele van de farmaceutische industrie), geef je goede voedingsadviezen en adviezen t.a.v. vitamines en supplementen.
Dit alles om ziekenhuisopnames zoveel mogelijk te beperken.
We betalen steeds meer zorgtoeslag per maand, maar toch blijven er redenen voor verschillende zorgverzekeraars om Alternatieve Zorg niet te vergoeden. Aangezien ik hier niet in mee wil gaan is het voor mij een bewuste keuze geweest, mij
niet aan te melden bij de zorgverzekeraars. Omdat u de zorg dus niet vergoed krijgt, wil ik u graag tegemoet komen en zijn mijn tarieven lager dan bij andere bioresonantie-therapeuten.

 

Ik ben zowel medisch als psychiatrisch op HBO-nivo geschoold en heb 30 jaar werkervaring in het ziekenhuis en in de GGZ.

Verder volg ik met regelmaat cursussen om “up to date” te blijven en houd ik ervan mijzelf te blijven ontwikkelen

TARIEVEN

OMSCHRIJVINGPRIJS
Eerste consult: Uitgebreid testen en behandeling (90 min)€ 120,-
Vervolgconsulten (60 min)€ 75,-

* Een afspraak annuleren kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Anders zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.