BIORESONANTIE

-

Heeft u bv last van hooikoorts, nek-schouder- rugklachten, chronische vermoeidheid, allergieën, huidproblemen, schimmels, ontstekingen, concentratieproblemen, reumatische klachten, maag- en/of darmproblemen, onrust, hormonale klachten, etc, wil ik u van harte uitnodigen om kennis te maken met Bioresonantie.

Tijdens het eerste consult kan ik iemand volledig testen in 1,5 uur. Als cliënt bent u verbonden aan een bioresonantie-apparaat, de BICOM, dmv een elektrode. Hierdoor zijn trillingen van cellen meetbaar. Iedere gezonde cel geeft een trilling met een harmonische frequentie. Is dit niet het geval, dan is de cel belast. Vervolgens ga ik kijken waardoor deze cel belast is. Dit kunnen verschillende oorzaken zijn; een allergie, een bacteriële of virale belasting, een belasting door straling enz. Als laatste maak ik nog een verdieping om te bepalen om welke allergie , om welke bacterie of om welk virus het gaat. 

Aan de hand van de uitslag van het 1e consult, bespreek ik aansluitend met de cliënt wat de mogelijkheden zijn qua behandeling en wat u zelf kunt doen om klachten te verminderen (bv aanpassen van voeding) en plannen we een vervolgafspraak. U bent natuurlijk ook vrij om er eerst thuis over na te denken of dit is wat u wilt.

Tijdens de behandeling, kunt u ontspannen zitten. De goede frequenties van cellen worden aan u teruggegeven via een mat achter uw rug, die verbonden is aan de BICOM. Het is volkomen pijnloos. Tijdens de behandeling laat ik druppeltjes of een chip mee lopen, zodat thuis de behandeling voortgezet kan worden. Na een behandeling kunnen de klachten tijdelijk (een paar dagen) verergeren, u kunt last hebben van hoofdpijn, stinkende ontlasting, zweten, vaker urineren, hoesten, verkoudheid etc. Het is een goed teken. De loskomende afvalstoffen verlaten via de uitscheidingsorganen het lichaam. Het is dan ook goed om 1,5 – 2 liter water te drinken, zodat u de afvalstoffen uit kunt plassen.

Een gemiddelde cliënt heeft ongeveer 5 behandelingen nodig. Het is natuurlijk afhankelijk van hoe lang de klacht bestaat, hoe uw conditie is en wat de oorzaak van de klachten is. Bij kleine kinderen zijn vaak 2 of 3 behandelingen al genoeg, terwijl iemand met  jarenlang bestaande problematiek misschien 6 of 7 behandelingen nodig heeft.

Naast het behandelen van jong en oud, heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van sporters. Samen kunnen we kijken waardoor blessures in stand gehouden worden, wat u zelf kunt doen om herstel te bevorderen en kan ik de blessure behandelen.