POSTED oktober 6, 2021 / BY Hendrik Hoogeveen
Beoordeling voorMarieke

In 2018 liep ik in Frankrijk de Ziekte van Lyme op. Ik was erg ziek en vermoeid. Ik liep bij de Lymepoli en de Vermoeidheidskliniek. En door een verlaagde weerstand kreeg ik ook nog de ziekte van Grover. Dit uitte zich in extreem jeukende bultjes op mijn borst en rug. Ondanks de zware vermoeidheid hield de jeuk mij uit de slaap. Een neergaande spiraal. Hiervoor bezocht ik een dermatoloog, smeerde heftige zalfjes en onderging gedurende lange tijd lichttherapie. Dit mocht echter niet baten. Ik kreeg te horen dat ik waarschijnlijk nooit helemaal van Morbus Grover zou afkomen. Verder had ik al jaren moeite met ademen door mijn neus. Drie operaties konden daar geen verbetering in brengen en er stond een vierde operatie gepland.

Toen vertelde iemand mij over Marieke. Bij mijn eerste bezoek aan haar was ik zeer sceptisch over bioresonantie. Marieke vroeg mij waarvoor ik kwam en ik antwoordde: “Ik heb over bioresonantie gelezen. Er wordt beweerd dat alles meetbaar is. Vertel jij mij maar, na onderzoek, wat er met mij aan de hand is.” Na onderzoek vertelde Marieke mij feilloos wat mij mankeerde. Ik stond perplex. Gedurende de daarop volgende sessies begon ik mij steeds beter te voelen, kreeg ik weer meer energie en werd ademen door mijn neus weer mogelijk. Ik kon de geplande operatie annuleren! Mijn huidaandoeningen bleek hardnekkig, maar uiteindelijk heeft Marieke mij daar ook volledig af geholpen!

Ik was, zoals aangegeven, zeer sceptisch. Maar scepsis maakte snel plaats voor ongekend enthousiasme! Bioresonantie werkt en bij Marieke ontvang je die op een erg plezierige manier. Marieke is vriendelijk en vol empathie. Ze heeft een medische achtergrond en ik ben er zeker van dat zij zeer kundig is. Ik beveel haar van harte bij u aan!